Lån er med til at skabe mere omsætning og handel. Uden lånemuligheder ville det være næsten umuligt at købe fast ejendom, nye biler samt forbrugsgoder som IT udstyr, hvidevarer og mobiltelefoner. Vi har derfor fået opbygget et lånesystem, hvor det er muligt at få et lån, som man har råd til at tilbagebetale.

Lånefirmaerne sikrer sig ved større udlån, da de tager pant i fast ejendom samt biler, mens der ved mindre lån til forbrugsgoder ikke anvendes pant. Lån penge kan derfor være en glimrende idé, da du på den måde kan leve et komfortabelt liv; men du bør naturligvis ikke låne mere, end du har råd til at tilbagebetale.

Du bør især afholde dig for lån med høje renter, og du bør især fokusere på ÅOP renten, der inkluderer alle udgifterne på lånet. Du bør altid sammenligne priser på lån ud fra deres ÅOP indeks. Du får reelt dobbelt så meget lån, hvis du kan finde et lån til den halve ÅOP.

Søg lån på nettet

Lånemarkedet består især af banker, realkreditinstitutter og udlånsfirmaer, og de fleste har en hjemmeside på nettet, hvor du kan ansøge om et lån. De spørger som regel om de samme oplysninger hos alle lånefirmaerne, da de vil kende din økonomi i detaljer, så de så kan beregne en størrelse og en rente på dit lån.

De vil kende dine indtægter og dine udgifter samt eventuelle gældsposter, så de kan beregne dit rådighedsbeløb. Du kan ofte blive godkendt til et lån, hvis du dels har en rimelig indkomst og ikke står registreret som dårlig betaler hos RKI.

I stedet for at indsende den ene låneansøgning efter den anden, så kan du nøjes med at lave én ansøgning men stadig få svar fra alle lånefirmaerne. Lån penge nemt og effektivt hos Lendme.dk, der er et naturligt mellemled mellem dig og bankerne. Lendme sørger så for den videre kontakt til alle lånefirmaerne på markedet, og du får så direkte svar fra dem.

På den måde er det nemt, hurtigt og effektivt for dig at få fat i det billigst mulige lån ud fra dine økonomiske forhold. Du kan nemlig sammenligne alle lånetilbuddene og udvælge det bedst mulige lån; og igen skal du sammenligne priserne ved at se på ÅOP for de enkelte lån.

Mulighed for låneforsikring

Hvis du har brug for at låne penge til en rejse, et nyt køkken, renovering på din ejendom eller køb af nye hvidevarer og andre varer, så kan du altså realisere din drøm, hvis du blot kan finde et billigt lån, der ikke påvirker din samlede økonomi særlig meget.

Du kan endda få en ekstra sikkerhed på dit nye lån, hvis du får en låneforsikring samtidig. Det koster kun lidt ekstra om måneden at få en lånesikring, og på den måde skal du ikke betale så store låneafdrag, hvis du skulle blive ramt af alvorlig sygdom og ufrivillig arbejdsløshed.

Lån penge til en lavere rente er også en god idé, hvis du har nogle dyre kviklån, som du gerne vil betale ud. Lån penge gennem Lendme kan muligvis sikre dig et billigt lån med en ÅOP i området 8-12 %, og sådan et billigt lån kan få dig ud af dyr gæld.